Vendégházaink Békésszentandráson, a Kákafoki-Holtág mellett találhatóak üdülő-pihenő övezetben.

Elsősorban a pihenni, kikapcsolódni vágyó családokat, baráti társaságokat várjuk vendégházainkba. Akik szeretik a természetet, csendet, viselkedésükkel nem zavarják a horgászni, pihenni ide érkező szomszéd vendégeket és a már itt lakókat. Ha bulizni, hangoskodni szeretnétek, kérlek, ne minket keressetek.

Kellemes pihenést, kikapcsolódást kívánunk!

Vendégházaink önellátóak!
A vendégházak feltüntetett ára tartalmazza:

  • Az Általános Forgalmi Adót.
  • A nyaraló Házirend szerinti használatát.
  • Ahol van, medencék, jacuzzik korlátlan használatát. ( A medencék nem fűtöttek, feltöltésük az áprilisi-májusi időszakban történik. )
  • A vendégek fogadására a ház felkészítését, ágyneműhuzatot.
  • A vendégház klímatizálásának díját tartalmazza a bérleti díj, de csak abban az esetben, ha vendégeink zárva tartják a nyílászárókat.
  • A vendégház ára módosulhat, amennyiben távozáskor nem az átvételi állapotnak megfelelően kerül visszaadásra. (ház tisztasága, udvar rendezettsége, hiánytalan felszereltsége)

A vendégházak ára nem tartalmazza:

  • Az Idegenforgalmi Adó (IFA) mértéke 500,-Ft/Fő/Éjszaka. Felnőtteknek 18 év felett kell IFA-t fizetni.
  • Pótágy: 9000 Ft/éj ( vendégházainkban egységesen 2db pótágy helyezhető el )

 Szállásinformáció:

Szállásfoglalással kapcsolatos telefonos érdeklődésüket, legyenek kedvesek 18 óráig megtenni.          E-mailes érdeklődésükre a lehető leggyorsabban, de maximum egy napon belül tudunk válaszolni.

A Kákafoki-holtág vizét novemberben a téli vízállásra leengedik, amit a következő év márciusában pótolnak. Ebben az időszakban a vízibicikli és a csónak kiemelésre kerül, vendégeink nem tudják használni ezen eszközöket.
 
A téli időszakban a vendégházakban található kültéri medencék téliesítve vannak, víz nincs bennük.
 
Vendégváltás esetén a jacuzzi vizét cseréljük és fertőtlenítjük.  A jacuzzi víz fürdési hőmérsékletét 37 °C – 40 °C –ot csak a késő esti órákban vagy másnap éri el.

VIZA rendszer:

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2021. szeptember 06-tól életbe lépett a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény módosítás, amely kötelezi a szálláshely szolgáltatót, hogy a szálláshelyszolgáltatást igénybe vevők törvényben meghatározott adatait a Kormány által kijelölt tárhelyszolgáltató által biztosított tárhelyen rögzítse a törvényben meghatározott célból. A törvény módosítással bevezetett tárhely feladatait a Vendég Információs Zárt Adatbázis ( VIZA ) rendszer látja el.

Ennek a rendszernek megfelelve az Önök érkezésekor a személyi igazolványukat, okmányolvasóval történő leolvasással küldjük a VIZA rendszerbe.

További információ a rendszerről a https://vizainfo.hu oldalon olvasható.

 

Köszönettel a Körösi Vendégházak Csapata

Diófa Vendégház

Tovább

Dönci Vendégház

Tovább

Teó Vendégház

Tovább