Fizetési feltételek:

Foglaláskor a szállásdíj 50%-a fizetendő foglalóként. További 50% szállásdíj és az idegenforgalmi adó kiegyenlítése a helyszínen lehetséges készpénzzel, illetve érkezés előtt, a szálláshely elfoglalása előtt átutalással, Szép Kártyás átutalással. Ekkor a fennmaradó részről a számlát a könyvelésnek még érkezés előtt ki kell állítania és a fennmaradó szállásdíjnak érkezés előtt kell beérkeznie a megadott számlára. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, nem áll módunkban a szállásdíjat csökkenteni, visszafizetni.

A befizetett foglalóról szóló igazoló dokumentumot kérjük, hozzák magukkal!

Lemondási feltételek:

Érkezés előtt 14 nappal a lemondás díjmentes. 14 napon belül a szállásdíj 50%-a kifizetendő. Aznapi lemondás esetén a teljes szállásköltség kerül kiszámlázásra. 

Szép Kártyás fizetés estén a banki költség az átutalt összeg 3,5-3,6%-a  banktól függően. Ezt a költséget szállás lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni, ez a foglaló vendég költsége.

A szállás elfoglalása:

A szállást érkezés napján 15.00 órától lehet elfoglalni és a távozás napján 10.00 óráig kell elhagyni. Mivel a vendégházban nem működik külön recepció, így a szállást 15.00 és 20.00 óra között előzetes egyeztetést követően lehet elfoglalni. A tulajdonos a lefoglalt szálláshelyet az érkezés napján 20 óráig tartja fenn, ezután jogosult annak értékesítésére. Egyéb lehetőségek előzetes egyeztetés alapján.

Diófa Vendégház

Tovább

Dönci Vendégház

Tovább

Teó Vendégház

Tovább